Onze visie

Wij vinden het belangrijk om iedereen die een juridische probleem heeft te kunnen helpen. Iedereen is welkom in ons praktijk. Wij proberen tevens allochtonen te helpen met de wet- en regelgeving in Nederland.

Wij vertalen graag dagelijkse problemen en geven ze een juridische slag. Hierin betrekken wij de cliënten en informeert hen over het proces en wat de stappen zijn die gevolgd moeten worden.

Speciale dank!

Karina spreekt een speciale dank uit aan mevr. Regine Frans, waarmee ze de gelegenheid heeft gekregen om kennis te maken. En bij haar in de stichting te werken. Naast haar studie heeft Karina ook gewerkt bij “Nuestra Casa” bij deze stichting heeft Karina grotendeels van haar ervaring binnen het vak en werkveld opgebouwd. Ook gaat een speciale dankzegging uit naar dhr. Frank Dekker, die zijn steun via “Nuestra Casa” heeft gegeven zodat Karina haar eigen netwerk kon opbouwen. Door hun adviezen heeft Karina nu haar eigen praktijk en kan u van dienst zijn binnen de werkvelden die genoemd worden onder “diensten”.