Wie zijn wij?

Karina de Windt (27) is een jonge juriste met veel ervaring. Karina is geboren te Curaçao, ze is een halfbloed die afstamt van een Dominicaanse moeder en een Antilliaanse vader. Vanaf jeugdige leeftijd was Karina
al geïnteresseerd in alles wat te maken heeft met het onderzoeken en achterhalen van zaken.

Karina kwam vaak mensen tegen die weinig afwisten van het recht. Hierdoor is haar passie ontstaan voor het vak. Voordat haar juridische carrière begon heeft ze van 2009-2010 maatschappelijk werkster gestudeerd. In deze zelfde periode heeft ze ook een opleiding Assurantie gevolgd.

Naast een hoop aan kennis en opleiding heeft Karina besloten om in 2010 (t/m 2012 ) te Curaçao het vak Sociaal Juridisch Dienstverlening (SJD) op MBO niveau 4 te volgen. Dit heeft ze met succes afgerond.

Nadat ze haar MBO-diploma niveau 4 heeft gehaald, heeft ze Legal Assistant op HBO-niveau te Curaçao gestudeerd (2012-2015). Gedurende de tijd van 2009 tot en met 2015 heeft Karina ervaring opgedaan in de bank en verzekeringswezen. Na deze tijd is Karina naar Nederland verhuisd.

Sinds 2016 tot heden studeert Karina HBO- Rechten met het doel haar Bachelor te kunnen halen. Tussentijds heeft ze in 2017 ook een cursus Jongeren Coaching, Budget Coach en Meld code gevolgd.